Forum -> Depilacja laserowa Łódź - moje pozytywne odczucia -> Depilacja laserowa Łódź - moje pozytywne odczucia
| Tytuł: | Depilacja laserowa Łódź - moje pozytywne odczucia |
| Autor: | blackredcherry 16.4.2010, 11:38 |
| Naczytałam się tu i ówdzie tyle na ten temat i zdania były takpodzielone, że nie wiedziałam jak się do tego ustosunkować. Po jakimś czasie jednak doszłam do wniosku, że warto spróbować i zobaczyć jakie to przynosi efekty. Razem z koleżanką (tzn kumpela wcześniej) wybrałam się do jednej łodzkiej kliniki, która ma ponoć rewelacyjny rodzaj lasera, po którym nigdy już nie odrastają włosy. W dodatku na forach dziewczyny opsiują różne zabiegi laserowe, a ponoć laser laserowi nie równy. Jedna moja znajoma gdzieś w Wawie sobie robiła pachy, to jednak po jakimś czasie zaczęły jej włoski odrastać, a ten tutaj jest pernamentny Na początku pomyślałam o pachach, ale jednak padło ostatecznie na bikini. Koleżanka jest już po wszystkich zabiegach, tzn 3, minęło jej już 7 miesiący i mówi, że jest gładziutka jak pupcia niemowlaka. Ja jestem po jednym i powiem szczerze, że jestem pod mega wrażeniem. Włosów jest jakieś 60% mniej a te które zostały są słabe i mało widoczne. W tym tygodniu mam kolejny 2 zabieg i nie wykluczone, że o już będzie ostatni. Wbrew wszystkim innym wątkom jakich się naczytałam tutaj i na innych forach jestem bardzo zadowolona, bo wkrótce tak jak u koleżanki włoski mi znikną na zawsze. Koniec z maszynkami, krostkami po depilacji i swędzeniu skóry... Co zaś do samego lasera, dziewczyny pisały, że to takie bolesne, a wcale nie prawda. Może jest lekki dyskomfort, bo to w końcu jest wysoka temperatura, ale trwa chwilkę i naprawdę da się wyrobić. Ciekawa jestem jaki u mnie będzie efekt, ponoć niektórym wystarczają już2 zabiegi, innym 3 i pa pa włosy. W dzisiejszych czasach świetna sprawa. Napiszcie jak to z Wami było, bo ja osobiście jestem zachwycona i polecam wszystkim - nawet facetom (a ponoć jest ich sporo z nadmiernym owłosieniem) a co najważniejsze, wcale nie jest to tak droga impreza | |