Forum -> Salon Viviean Łódź - moja relacja

Tytuł:Salon Viviean Łódź - moja relacja
Autor:Honeyka
22.9.2011, 15:03
Długo zastanawiałam się nad depilacją laserową. W końcu się zdecydowałam, przede wszystkim skusiłam się na salon Viviean dlatego, że mieli świetne promocje. Poczytałam sobie o nich w necie, w końcu zadzoniłam i po umówieniu się z przemilą Panią na wizytę, udałam się na zabieg. Juz przez telefon dostałam wskazówki jak przygotować się do zabiegu, co mnie bardzo ucieszyło. Przyszłam więc gotowa. Pani zrobiła ze mną wywiad na temat mojego zdrowia, opowiedziała o wszelkich przeciwwskazaniach i odpowiedziałą na moje szczegółowe pytania. Następnie przeszyśmy do gabinetu zabiegowego, gdzie panował przyjemny chłód. Zdecydowałam się na depilację bikini, dostałąm więc jednorazowe majteczki, żebym czuła sie komfortowo. Kiedy Pani Kasia rozpoczęła zabieg najpierw poczułam lekki dyskomfort ale szybko sie do tego uczucia przyzwyczailam i było całkiem znośnie do tego Pani ciągle mnie zagadywała i bardzop sympatycznie spędzilam ten czas. Polecam!!

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin

miesien_sercowy.jpgtransfusion_medicine.jpgseksuologia_polska_2.jpgangiologia.gifpsychogenne_i_polekowe_zaburzenia_ruchowe.jpgvm00627_front.gif

• Forum
  • Naczytałam się tu i ówdzie tyle na ten temat i zdania były takpodzielone, że nie wiedziałam jak się do tego ustosunkować. Po jakimś czasie jednak doszłam do wniosku, że warto spróbować i ...(więcej)
  • Słyszałam, że depilacja głębokich okolic intymnych, może w konsekwencji wywoływać wzmożone infekcje dolnych partii ciała. Będę wdzięczna za rady...(więcej)
  • Jeśli skorzystasz z prawdziwego lasera to tak, IPL to nie laser, nie działa. Natomiast lightsheer działa naprawde i faktycznie usuwa włosy, wiem bo sama korzystałam - ja sie depilowałam w saloni...(więcej)
  • Powiedzcie mi jak to jest z tą depilacją, podobno dużo osób zachwala tą metodę, ale mi się wydaje że nie ma niczego bez wad i że jeśli jest coś dobre to i tak ma ukryte jakieś defekty. Chc...(więcej)
  • Długo zastanawiałam się nad depilacją laserową. W końcu się zdecydowałam, przede wszystkim skusiłam się na salon Viviean dlatego, że mieli świetne promocje. Poczytałam sobie o nich w neci...(więcej)